— DENNÉ OBEDOVÉ MENU —

Tradičné receptúry

Pondelok 29.4.2024
Minestrone polievka
1. Kurací rezeň v panko strúhanke & dusená ryža, ovocný kompót
2. Ravioli plnené mäsom & syrová omáčka
3. Grilované šampiňóny s horčicovým dresingom & miešaný šalát, toast

Utorok 30.4.2024
Hovädzí vývar s rezancami
1. Bravčové znojemské & tarhoňa
2. Granadírsky pochod & kyslá uhorka
3. Ovocné guľky s makom a maslom

Streda 1.5.2024, sviatok
Ponuka šéfkuchára:
1. Kurací steak so slaninkou a grilovanou rajčinou 8.90€
2. Diabolská záhorácka zmes v zemiakovej placke 8.90€
3. Steak z Lososa s bylinkovým maslom 12.90€

Štvrtok 2.5.2024
Gulášová polievka, chlieb
1. Kurací rezeň v syrovom cestíčku & zemiaková kaša, mrkvový šalát
2. Špetzle s údeným mäsom & kyslá kapusta
3. Lievance s orechami a javorovým sirupom

Piatok 3.5.2024
Zeleninová krémová s krutónmi
1. Zemiaková placka s pikant brav. soté, syr
2. Vyprážané rybie filé & varené zemiaky, tatarka
3. Grécky šalát s gril. Kuracími kúskami, toast

Cena obedového menu 7,50€ 

Ceny obalov účtované pri zabalení jedla: termo obal veľký /jedlo 0,30 € / ks, termo obal malý/polievkový 0,20 € / ks