— DENNÉ OBEDOVÉ MENU —
Tradičné receptúry
Pondelok 29.4.2024
Minestrone polievka
1. Kurací rezeň v panko
strúhanke & dusená ryža, ovocný kompót
2. Ravioli plnené mäsom & syrová omáčka
3. Grilované
šampiňóny s horčicovým dresingom & miešaný šalát, toast
Utorok 30.4.2024
Hovädzí vývar s
rezancami
1. Bravčové znojemské
& tarhoňa
2. Granadírsky pochod & kyslá uhorka
3. Ovocné guľky s makom
a maslom
Streda
1.5.2024, sviatok
Ponuka šéfkuchára:
1. Kurací steak so slaninkou a grilovanou rajčinou 8.90€
2. Diabolská záhorácka zmes v zemiakovej placke 8.90€
3. Steak z Lososa
s bylinkovým maslom 12.90€
Štvrtok 2.5.2024
Gulášová polievka,
chlieb
1. Kurací rezeň v syrovom
cestíčku & zemiaková kaša, mrkvový šalát
2. Špetzle s údeným
mäsom & kyslá kapusta
3. Lievance s orechami
a javorovým sirupom
Piatok 3.5.2024
Zeleninová
krémová s krutónmi
1. Zemiaková
placka s pikant brav. soté, syr
2. Vyprážané rybie
filé & varené zemiaky, tatarka
3. Grécky šalát s gril.
Kuracími kúskami, toast
Ceny obalov účtované pri zabalení jedla: termo obal veľký /jedlo 0,30 € / ks, termo obal malý/polievkový 0,20 € / ks