— DENNÉ OBEDOVÉ MENU —

Tradičné receptúry

Pondelok 22.4.2024

Zemiaková krémová polievka s pažítkou
1. Kurací Gyros & hranolky, cesnakový dresing
2. Tagliatelle s rajčinami a čiernymi olivami
3. Bagetka plnená s brav. rezancami & miešaný šalát

Utorok 23.4.2024
Zeleninový vývar s krupicovým knedlíkom
1. Bravčové zapečené s údeným syrom & pečené zemiaky
2. Hríbové rizoto s hráškom
3. Vyprážaný oštiepok s brusnicami & miešaný šalát, toast

Streda 24.4.2024
Kalerábová krém s Backerbsen
1. Kurací rezeň & slovenský zemiakový šalát
2. Plnená paprika & parená knedľa
3. Špagety Aglio Olio
***dezert***

Štvrtok 25.4.2024
Cesnačka s krutónmi
1. Hovädzí stroganov & cestovina
2. Penne Carbonara
3. Vyprážané kuracie pečienky & miešaný šalát, dresing

Piatok 26.4.2024
Kelová polievka s párkom, pečivo
1. Kurací steak s brokolicou na pare & maslové zemiaky
2. Bravčová panenka s dubákovým prelivom & opekané zemiaky 9.90€
3. Jablková žemľovka

Cena obedového menu 7,50€


Ceny obalov účtované pri zabalení jedla: termo obal veľký /jedlo 0,30 € / ks, termo obal malý/polievkový 0,20 € / ks